POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori termenii si conditiile de utilizare a site-ului INFIINTAMFIRME (https://infiintamfirme.ro).

Site-ul infiintamfirme.ro este operat de societatea FLORALWAY SRL, cu sediul in Brasov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J08/1542/2003 si Cod Unic de Identificare (C.U.I.), RO15672956.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si / sau cumpararea serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului infiintamfirme.ro – FLORALWAY SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

In continuare pentru o mai buna claritate a Termenilor si Conditiilor, vom folosi urmatorii termeni:

Site” – inseamna site-ul https://infiintamfirme.ro
Administrator”- persoana sau echipa care se ocupa cu administrarea site-ului
Produs si Serviciu” – orice serviciu, produs sau componenta a lor oferite pe Site si/sau livrate pe platforma https://infiintamfirme.ro
Utilizator” inseamna in continuare orice persoana, inclusiv persoanele juridice, care acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod Site-ul sau Serviciul.

Neacceptarea prevederilor Termenilor si Conditiilor atrage obligatia Utilizatorului de a inceta accesarea Site-ului sau utilizarea produselor si serviciilor oferite in cadrul sitului. Accesarea lor in continuare constituie o acceptare in intregime a Termenilor si Conditiilor si a tuturor prevederilor acestora.

Termeni generali

Va rugam sa cititi cu atentie urmatorii termeni cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site precum si a serviciilor continute in acest site. Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori.

Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare ori prin accesarea Site-ului.

Proprietarii si colectorii de informatii

Termenii si conditiile de utilizare se aplica Site-ului, subdomeniilor detinute si / sau serviciilor oferite de infiintamfirme.ro.

Reguli de baza

Accesul pe site-ul infiintamfirme.ro (denumit in continuare Site-ul) in vederea consultarii informatiilor continute, cumpararea serviciilor oferite sau in vederea inscrierii la evenimente, este permis oricarui Utilizator, persoana fizica sau juridica, care respecta Termenii si conditiile.

In vederea finalizarii cu succes a procedurii de cumparare de servicii sau de inscriere la evenimente, Utilizatorul isi asuma obligatia de a furniza informatiile care ii sunt solicitate si de a completa toate campurile formularului in mod adecvat, complet, corect si real, asa cum acestea apar specificate in documentul de identitate.

Site-ul si subdomeniile lui pot fi utilizate de catre utilizatori doar pentru citire, vizionare, comanda, plata, inscriere la evenimente si pentru recomandarea produselor sau serviciile noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a posta sau transmite vreun material cu continut defaimator, amenintator, obscen, indecent, instigator si altele asemenea. Ne rezervam dreptul de a nu permite postarea si/sau de a sterge imediat si fara vreo notificare prealabila orice continut de pe site care contine un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea sa ne aduca vreun prejudiciu de imagine si/sau pagube de orice alta natura, inclusiv postarile care pot sa aibe conotatii impotriva bunelor moravuri, bunei educatii, discriminatorii, etc.

Nu putem garanta utilizarea discontinua si neintrerupta a site-ului. Este posibil sa intervina erori sau deficiente care sa il faca temporar indisponibil. Vom lua toate masurile pentru a limita si pentru a inlatura asemenea evenimente neplacute in cel mai scurt timp posibil.

Ne rezervam dreptul de a inceta sau restrictiona accesul oricarei persoane la site in orice moment, fara nici o notificare prealabila si fara raspundere, in cazul in care constatam nerespectarea prezentilor Termeni si conditii.

Restrictii si Drepturi de Autor

Continutul prezentului site, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, precum si intreg continutul informatiilor publicate prin intermediul platformei sunt protejate prin legea drepturilor de autor si de legile marcii comerciale si sunt proprietatea exclusiva a infiintamfirme.ro

Cu exceptia cazului in care se mentioneaza altfel, Utilizatorii si oricine in afara proprietarului nu pot utiliza informatiile si materialele din cadrul Site-urilor pentru uz personal. Nu aveti dreptul de a schimba, modifica, sterge, afisa, transmite, adapta, exploata, sau copia pentru distribuirea sau vanzarea oricaror informatii, materiale, marci comerciale, drepturi de autor pe alte site-uri.

Este nepermisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, fragmente de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site sau pe platformele/programele la care cumparati accesul prin intermediul site-ului, fara permisiunea expresa acordata in scris de catre infiintamfirme.ro

Niciun Utilizator nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuala/industriala asupra produselor si/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun utilizator nu are dreptul de a utiliza dispozitive automate sau manuale pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Este necesar sa obtineti permisiunea scrisa de la noi sau de orice alta entitate care detine proprietatea intelectuala pe site-urile noastre inainte de a putea publica, distribui, afisa, sau exploata comercial orice material de pe site-uri. Prin utilizarea Site-urilor, sunteti de acord sa respectati legislatia privind drepturile de autor.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scop pot fi trimise la adresa: office@headhuntingplus.co.ro sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului.

Persoanele care transmit in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise. Persoanele care transmit in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea obligatiilor de mai sus nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanei/lor respective.

Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus vor raspundere conform legii.

Orice utilizare neautorizata sau distribuirea materialelor publicate de noi sau a altor materiale cu proprietate intelectuala de catre utilizatori este interzisa si ne rezervam dreptul de a cere cere despagubiri in instanta in cazul in care va fi necesar.

Termenii de utilizare se aplica numai pentru Site-ul nostru si subdomeniile acestuia. Nu suntem responsabili pentru orice continut, reclama sau materiale care pot fi postate de terti pe Site-ul si subdomeniile acestuia, pe care nu am reusit sa le detectam si/sau le stergem, dar acestea v-au cauzat vreo paguba de orice natura. In egala masura este strict interzisa postarea pe Site si subdomeniile acestuia reclame, material tendentios, etc.

Administratorul Site-ului este eliberat de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de acele site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acelor site-uri.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Infiintamfirme.ro – FLORALWAY SRL, respecta dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Scopul pentru care solicitam Utilizatorui furnizarea de date personale este: pentru a face posibila livrarea serviciilor, informarea asupra acestora si prezentarea activitatilor noastre.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, Utilizatorul declara ca este de acord ca datele sale personale sa fie incluse in baza noastra de date si isi da in mod expres acordul ca acestea sa fie stocate, utilizate si prelucrate conform legii de catre infiintamfirme.ro  – FLORALWAY SRL si colaboratorii/afiliatii sai.

FLORALWAY SRL si colaboratorii/afiliatii sai vor prelucra datele dvs. cu caracter personal in baza urmatoarelor criterii:

1. Executarea sau incheierea contractului cu dvs. si pentru a da curs solicitarilor dvs. De exemplu: procuri, contracte de munca, mandate, contracte de chirie si de vanzare cumparare, elaborare si intocmire situatii contabile si financiare, adeverinte, etc.

2. Intereselor comerciale legitime ale FLORALWAY SRL, de exemplu mentinerea securitatii corespondentei si serviciilor noastre.

3. Conformarea cu o cerinta legala imperativa, inclusiv, de exemplu, cerinte contabile si fiscale, declarative, ale dreptuli muncii, de procedura, incluziv si dreptul dvs. de a restrictiona utilizarea datelor proprii.

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci cand, de exemplu:

• Cumparati sau utilizati oricare dintre serviciile noastre;

• Ne contactati prin diverse canale sau ne solicitati informatii in legatura cu un serviciu sau eliberare de adeverinte, certificate, situatii fiscale si contabile de orice tip si gen, redactare note, adeverinte, contracte etc.

• Ati acordat permisiunea unor terti inclusiv institutii de stat, organe de control, alti furnizori sau contractanti ai nostri, sa faca schimb de informatii cu noi cu privire la dvs.;

• Atunci cand datele dvs. cu caracter personal sunt publice; sau sunteti partener sau angajat sau angajat al partenerului unui client de al nostru.

• De asemenea, colectam informatii de la anumite organizatii, daca este cazul si in masura in care avem temeiuri legale in acest sens. Acestea includ agentii de prevenire a fraudelor, anuare comerciale, agentii de verificare/control inclusiv al creditului, bancii, etc.

Tipurile de informatii pe care vi le putem solicita sunt, daca este cazul:

• Numele, adresa, codul numeric personal (sau echivalent), documentul de identitate (sau echivalent), numarul dvs. de telefon fix si/sau mobil, data nasterii (sau echivalent), situatia familiara si adresa de e-mail;

• Informatii privind contul dvs. bancar si alte informatii bancare – de exemplu, va trebui sa ne dati aceste informatii atunci cand vom avea contracte de consultanta – asistenta, sau cand va vom pregati actele pentru angajare la clienti nostri.

Vom colecta datele necesare pentru prelucrarea unei plati si alte date in general.

• Datele necesare pentru contracetele de munca ale dvs., inclusiv cazierele judiciare si rutiere si analizele medicale, toate dupa fiecare caz in parte.

• Datele privind situatia si starea economica a dvs. si a membrilor familiei in cazul in care va fi necesar pentru aplicarea stricta a legislatiei in vigoare: de exemplu pentru cea ce priveste persoanele in intretinere, coasigurati, etc.

• Contactul dvs. cu noi: telefoane, mailuri, alte mijloace de comunicare telematica.

• Informatii privind documentele de identitate, permise de conducere, card driver, atestate profesionale, diplome, licente si altele similare.

• Informatiile pe care le obtinem din alte surse, cum ar fi agentii de credit, agentii de prevenire a fraudelor, organele de control, precum si de alti furnizori de date.

• Detalii privind modul in care utilizati anumite servicii sau produse, de exemplu: adeverinte de venit, adeverinte medicale, etc.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciului nostru conform contractului cu dvs. sau angajatorul dvs.

2. Pentru prelucrarea serviciilor pe care le-ati achizitionat de la noi, precum si pentru a va tine la curent asupra starii dosarelor in lucru sau finalizate;

3. Pentru a va furniza serviciile relevante. Aceasta include alte servicii care nu sunt incluse in contractul cu dvs. dar implica o necesitate impelenta de comunica cu dvs, precum si pentru a va contacta prin mesaje.

Facturare si relatii cu clientii

• Vom utiliza datele dvs si pentru a va factura in cazul in care ne sunteti clienti, sau pentru a prelua facturile si alte dovezi ale cheltuielilor efectuate in cazul in care sunteti angajati ai clientilor nostri.

Alte cazuri:

• Pentru a va contacta in cazul in care datele pe care ni le-ati furnizat sunt pe cale sa expire;

• Pentru a raspunde la orice cerere sau intrebari ale dvs.

• Pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim.

Mesaje privind serviciile

• Va vom contacta cu mesaje sau prin mail sau telefonic in legatura cu orice aspect pertinent servicilor pe care furnizam societati dvs. sau raport de munca care aveti cu societatile cliente nostre sau raport de parternariat, furnizare de servici sau bunuri, controale, etc.

Furnizarea de date catre terte parti

• Parteneri implicati in furnizarea serviciilor pe care le-ati comandat sau utilizat;

• Societati contractate sa presteze servicii pentru sau in numele FLORALWAY SRL.

• Informatiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise catre Parchet, Politie, instantele de judecata si altor organe abilitate ale Statului, in baza solicitarii acestora si in limitele prevazute de lege.

Transferuri de date

In prezent, datele noastre sunt pastrate in locatiile noastre din Romania.

Poate fi necesar sa transferam informatiile dvs. catre alte entitati din SEE sau din afara Spatiului Economic European (SEE). SEE este alcatuit din tarile Uniunii Europene, Elvetia, Islanda, Liechtenstein si Norvegia: se considera ca acestea au legi echivalente in ceea ce priveste protectia datelor si a vietii private.

Daca vom transmite informatiile dvs. catre o tara din afara SEE, ne vom asigura ca informatiile dvs. sunt protejate corespunzator.

Nu ne vom putea asigura intotdeauna ca exista un contract legal corespunzator care acopera transferul de date, in conformitate cu standardele aprobate de Comisia Europeana

(https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection_en).

In plus, daca se considera ca tara nu are legi echivalente cu standardele UE de protectie a datelor, ne vom opune transferului de date.

Durata de pastrare a datelor dvs. cu caracter personal.

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar.

Cu exceptia situatiei in care legea prevede altfel, de regula vom prelucra datele Dvs. pe perioada existentei unui contract intre Dvs. si FLORALWAY SRL sau cu clienti sai, plus o perioada de trei ani de la incetarea acestuia.

Pastrarea in siguranta a datelor dvs. cu caracter personal.

Folosim instrumente, mijloce si masuri conventionale pentru protectia datelor dvs. cu caracter personal impotriva oricarui acces neautorizat, pierdere accidentala, dezvaluire sau distrugere.

Comunicarile prin internet sau telematice (cum ar fi e-mailurile sau mesageriile electronice) nu sunt sigure daca nu sunt criptate. Comunicarile dvs. pot traversa mai multe tari inainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.

Puteti trimite date dvs. criptate, pentru o mai mare siguranta.

Raspundeti pentru pastrarea in siguranta a informatiilor si pentru necomunicarea acestora catre alte persoane, in cazul in care folositi internet ca mijloc de comunicare cu noi.

Pe baza unei cereri scrise semnate si expediate catre infiintamfirme.ro – FLORALWAY SRL va puteti exercita in mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteti solicita in scris, la aceeasi adresa: rectificarea, actualizarea, blocarea sau setrgerea datelor a carar prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale, transformarea in date anonime a adatelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale, notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta nu este imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Utilizatorul isi poate retrage acest acord oricand, fara nicio obligatie, prin simpla contactare a reprezentantului nostru la nr. de telefon afisat pe site.

Angajamentul nostru: suntem impotriva trimiterii de spam.

Un mesaj electronic este considerat spam daca:

– datele de identitate ale destinatarului precum si continutul sunt irelevante pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari, si

– beneficiarul nu a acordat deliberat, explicit si irevocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise, si

– transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului.

De asemenea, cosideram spam orice mesaj ilicit si ilegal.

Pentru a obiecta la prelucrari realizate in temeiul intereselor noastre legitime:

Va rugam sa ne contactati la adresa e – mail: office@headhuntingplus.co.ro

Cum sa inaintati o plangere

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu oricare dintre drepturile dvs. sau sa faceti o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati doar la adresa de email: office@headhuntingplus.co.ro – FLORALWAY SRL, Brasov – Romania. Vom face toate eforturile pentru a va ajuta, dar daca aveti in continuare nemultumiri, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se gasesc la adresa www.dataprotection.ro